Моніторинг якості керування технологічним агрегованим виробництвом
Abstract
Як розв’язання проблеми керування багатостадійного агрегованого виробництва запропонована модель управління якості продукції з використанням процедури моніторингу на основі статистичного керування, що відноситься до систем контролю складних технологічних процесів харчових виробництв і може бути застосована для попередження, виявлення та запобігання виготовлення дефектної продукції. В качестве решения проблемы управления многостадийного агрегированного производства предложена модель управления качества продукции с использованием процедуры мониторинга на основе статистического управления, которая относится к системам контроля сложных технологических процессов пищевых производств и применяется для предупреждения, выявления и избегания изготовления дефектной продукции. As a solution to the problem of managing multi-stage aggregate production, the model of the quality control of products using a monitoring procedure based on statistical control which relates to control systems of complex technological processes of food production is suggested in the paper and is used to prevent, identify and avoid the production of defective products.
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1471
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6337