Виробництво продукції птахівництва — складова еколого-економічної та продовольчої безпеки україни
Abstract
Встановлено, що завдяки активному розвитку вітчизняних птахівницьких підприємств обсяг експорту м’яса птиці в 2010 році порівняно з попереднім роком збільшився в 1,7 рази і становив 33 тис. т. Однак в агропромисловому виробництві України галузь птахівництва залишається проблемною, хоча й стрімко розвивається. Установлено, что благодаря активному развитию отечественных птицеводческих предприятий объем экспорта мяса птицы в 2010 году сравнительно с предыдущим годом увеличился в 1,7 раза и составлял 33 тыс. т. Однако в агропромышленном производстве Украины область птицеводства остается проблемной, хотя и стремительно развивается. It is established that due to active development of domestic poultry farming enterprises the volume of export of poultry meat in 2010 comparatively with the previous year increased in 1,7 times and made 33 th. tonnes. However in the agroindustrial production of Ukraine the area of the poultry farming remains a problem, though develops rapidly.
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1236
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7454