Запропоновані комбіновані методи сушіння є перспективними з точки зору підвищення енергое- фективності конвективних сушарок і потребують подальшого детального дослідження як експериме- нтальними методами, так і методами математичного моделювання.
Abstract
Подано огляд сучасних комбінованих методів сушіння різноманітної, в тому числі і сільськогосподарської сировини. Розглянуто ефективні методи енергопідводу теплоти до сировини, що сушиться та способи підвищення інтенсивності сушіння зі збереженням якості готового продукту і його властивостей, зокрема біологічно активних речовин в овочах та фруктах. Review of modern methods of drying a variety of combinations, including agricultural products. We consider effective methods of supplying heat to the material, which is dried and ways to improve the drying intensity while maintaining quality of the finished product and its properties, including bioactive compounds in fruits and vegetables.
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2016/paper/view/77
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/10717