Підвищення ефективності процесів віброударного зневоднення відходів харчових виробництв
Анотації
У доповіді пропонується для підвищення енергетичної ефективності процесів віброударного зневоднення відходів харчових виробництв здійснювати їх поетапно з послідовним видаленням з відходів вільної, капілярно-зв'язаної й адсорбційно-зв'язаної рідини. Наводяться схеми структури твердої фази відходів на початку кожного із зазначених етапів зневоднення. In the report offered for increase of power efficiency of processes vibro-blowing dehydration of food manufactures waste it is to carry out them stage by stage with consecutive removal from the waste of the free, capillaryconnected and adsorbtion-connected liquid. Structural schemes of a waste firm phase in the beginning of each of the specified stages of dehydration are resulted.
URI:
http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fmt/all-fmt-2016/paper/view/1116
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11087