dc.contributor.author | Палій, Г. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-26T21:52:01Z | |
dc.date.available | 2016-05-26T21:52:01Z | |
dc.date.issued | 2016-03 | |
dc.identifier.citation | Палій Г. В. Особливості впровадження інноваційних проектів на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Г. В. Палій // Матеріали XLV Науково-технічної конференції ВНТУ, Вінниця, 23-24 березня 2016 р. - Електрон. текст. дані. - 2016. - Режим доступу : http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1132. | uk |
dc.identifier.uri | http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1132 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11175 | |
dc.description.abstract | Визначено закономірності та особливості впровадження інноваційних проектів на підприємствах харчової промисловості України; виявлено напрями та механізм впровадження технологічних інновацій. | uk |
dc.description.abstract | There have been determined the regularities and features of the introduction of innovation at Ukraine’s food industry; trends and modus operandi of technological innovation were identified. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | інновації | uk |
dc.subject | інноваційний проект | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | особливості впровадженняінновацій | uk |
dc.subject | innovations | en |
dc.subject | innovative project | en |
dc.subject | food industry | en |
dc.subject | introduction features of innovations | en |
dc.title | Особливості впровадження інноваційних проектів на підприємствах харчової промисловості | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 330.341 | |