Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПалій, Г. В.uk
dc.date.accessioned2016-05-26T21:52:01Z
dc.date.available2016-05-26T21:52:01Z
dc.date.issued2016-03
dc.identifier.citationПалій Г. В. Особливості впровадження інноваційних проектів на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Г. В. Палій // Матеріали XLV Науково-технічної конференції ВНТУ, Вінниця, 23-24 березня 2016 р. - Електрон. текст. дані. - 2016. - Режим доступу : http://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1132.uk
dc.identifier.urihttp://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2016/paper/view/1132
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11175
dc.description.abstractВизначено закономірності та особливості впровадження інноваційних проектів на підприємствах харчової промисловості України; виявлено напрями та механізм впровадження технологічних інновацій. uk
dc.description.abstractThere have been determined the regularities and features of the introduction of innovation at Ukraine’s food industry; trends and modus operandi of technological innovation were identified.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectінноваційний проектuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectособливості впровадженняінноваційuk
dc.subjectinnovationsen
dc.subjectinnovative projecten
dc.subjectfood industryen
dc.subjectintroduction features of innovationsen
dc.titleОсобливості впровадження інноваційних проектів на підприємствах харчової промисловостіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc330.341


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію