Екологічна безпека підприємств кондитерської галузі на прикладі ПАТ “Кондитерська фабрика “ROSHEN”
Abstract
В магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано антропогенний вплив на навколишнє природне середовище підприємств кондитерської галузі, а також наведена екологічна характеристика підприємства ПАТ “Вінницька кондитерська фабрика “Roshen”, описана технологія виробництва кондитерських виробів, дано аналіз кваліметричних досліджень продукції кондитерського виробництва, наведено моделювання розсіювання шкідливих речовин. In the master's qualification work the human impact on the environment of confectionery industry, and given the environmental characteristics of the enterprise private corporation " Vinnitsa confectionery factory "Roshen", describes technology of confectionery products, an analysis qualimetric research products confectionery manufacture, are modeling dispersion of pollutants.
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/12170