Застосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового масла
Автор
Кухарчук, В. В.
Богачук, В. В.
Граняк, В. Ф.
Ніколаєв, А. С.
Дата
2012Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
Проведено аналіз перспективності використання різних моделей прогнозування стохастичної системи визначення вологості вершкового масла для компенсації затримки надходження інформації про стан технологічного об’єкту та виділені основні фактори появи похибки роботи системи автоматичного керування маслозбивачем на етапі прогнозування поточного значення вмісту вологи у напівготовому продукті. Проведен анализ перспективности использования разных моделей прогнозирования стохастической системы определения влажности сливочного масла для компенсации задержки получения информации о состоянии технологического объекта и выделены основные факторы появления погрешности работы системы автоматического управления масловзбивателем на этапе прогнозирования текущего значения содержания влаги в полуготовом продукте. The analysis of perspective of the use of different prognostication models of the stochastic system of determination of humidity of dairy butter is conducted in the paper for indemnification of delay of obtaining information of technological object state and the basic factors of appearance of error of work of the system of automatic control of dairy butter beater are distinguished on the stage of prognostication of current value of moisture content of semi-manufactured product.
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1230
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6464