• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Застосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції

Автор
Облап, Р. В.
Новак, Н. Б.
Малієнко, В. А.
Голубець, Р. А.
Семенович, В. К.
Димань, Т. М.
Дата
2015-09
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015) [267]
Анотації
Харчова промисловість є однією із стратегічних галузей, рівень розвитку якої значною мірою визначає продовольчу безпеку держави, якість харчування населення та здоров’я нації. Розвиток харчової промисловості в Україні покликаний підвищити конкурентоспроможність галузі та забезпечити населення повноцінними харчовими продуктами, безпечними для здоров`я.
 
Пищевая промышленность является одной из стратегических отраслей, уровень развития которой в значительной мере определяет продовольственную безопасность государства, качество питания населения и здоровья нации. Развитие пищевой промышленности в Украине призван повысить конкурентоспособность отрасли и обеспечить население полноценными продуктами, безопасными для здоровья.
 
The food industry is one of the strategic sectors, the level of development of which largely determines the food security of the state, food quality of the population and the health of the nation. The development of the food industry in Ukraine is designed to increase the competitiveness of the industry and provide the population with healthy food products.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19022
Відкрити
Застосування сучасних методів ДНК-діагностики.pdf (77.45Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ