• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Аналіз стану та тенденцій розвитку харчової промисловості Тернопільської області

Автор
Гінзула, М. Я.
Дата
2015-09
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015) [267]
Анотації
Основа господарства Тернопільської області базується на харчовій промисловості, що заснована на історично сформованих природних та економічних умовах території дослідження. На виробництво харчових продуктів припадає 49% обсягів реалізованої продукції промисловості області. Даний вид виробництва розвивається динамічно, протягом останніх років спостерігаємо поступове збільшення обсягів виробництва, щорічно на 15-20%.
 
Основа хозяйства Тернопольской области базируется на пищевой промышленности, основанной на исторически сложившихся природных и экономических условиях территории исследования. На производство пищевых продуктов приходится 49% объемов реализованной продукции промышленности области. Данный вид производства развивается динамично, в последние годы наблюдаем постепенное увеличение объемов производства, ежегодно на 15-20%.
 
The basis of the economy of the Ternopil region is based on the food industry, which is based on the historically formed natural and economic conditions of the research area. The production of food products accounts for 49% of the volume of sales of industrial products in the oblast. This type of production is developing dynamically, during recent years, we see a gradual increase in production volumes, annually by 15-20%.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19245
Відкрити
Аналіз стану та тенденцій розвитку харчової промисловості Тернопільської області.pdf (199.4Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ