• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Напіввільне вирощування диких тварин як альтернатива традиційному тваринництву та мисливству

Автор
Волох, А. М.
Дата
2015-09
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015) [267]
Анотації
В останні роки в багатьох розвинених країнах сформувалася особлива філософія «Organik», яка передбачає вживання в їжу продуктів, вирощених без використання мінеральних добрив, пестицидів, стимуляторів росту тощо. В цьому плані особливе місце займає м'ясо диких копитних, яке відрізняється високою харчовою цінністю і низьким вмістом холестерину небезпечного для розвитку атеросклерозу в людини.
 
В последние годы во многих развитых странах сформировалась особая философия «Organik», которая предполагает употребление в пищу продуктов, выращенных без использования минеральных удобрений, пестицидов, стимуляторов роста и тому подобное. В этом плане особое место занимает мясо диких копытных, которое отличается высокой пищевой ценностью и низким содержанием холестерина опасного для развития атеросклероза у человека.
 
In recent years, many developed countries have developed a special philosophy "Organik", which involves eating foods grown without the use of mineral fertilizers, pesticides, growth stimulants, etc. In this regard, a special place is taken by the meat of wild ungulates, which is characterized by high nutritional value and low cholesterol, dangerous to the development of atherosclerosis in humans.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19258
Відкрити
Напіввільне вирощування диких тварин як альтернатива традиційному тваринництву та мисливству.pdf (67.90Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ