Напіввільне вирощування диких тварин як альтернатива традиційному тваринництву та мисливству
Анотації
В останні роки в багатьох розвинених країнах сформувалася особлива філософія «Organik», яка передбачає вживання в їжу продуктів, вирощених без використання мінеральних добрив, пестицидів, стимуляторів росту тощо. В цьому плані особливе місце займає м'ясо диких копитних, яке відрізняється високою харчовою цінністю і низьким вмістом холестерину небезпечного для розвитку атеросклерозу в людини. В последние годы во многих развитых странах сформировалась особая философия «Organik», которая предполагает употребление в пищу продуктов, выращенных без использования минеральных удобрений, пестицидов, стимуляторов роста и тому подобное. В этом плане особое место занимает мясо диких копытных, которое отличается высокой пищевой ценностью и низким содержанием холестерина опасного для развития атеросклероза у человека. In recent years, many developed countries have developed a special philosophy "Organik", which involves eating foods grown without the use of mineral fertilizers, pesticides, growth stimulants, etc. In this regard, a special place is taken by the meat of wild ungulates, which is characterized by high nutritional value and low cholesterol, dangerous to the development of atherosclerosis in humans.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19258