dc.contributor.advisor | Месюра, В. І. | uk |
dc.contributor.author | Дикий, О. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2019-05-20T08:56:16Z | |
dc.date.available | 2019-05-20T08:56:16Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Інформаційна технологія підбору персонального раціону здорового харчування [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. В. Дикий ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії ; Кафедра комп’ютерних наук. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,46 Мбайт). - Вінниця, 2018. - Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24886 | |
dc.description | Керівник: канд. техн. наук, проф. Месюра В. І. | uk |
dc.description.abstract | Ця магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної технології підбору персонального раціону здорового харчування. Технологія призначена для показників ефективності підбору персонального раціону здорового харчування за рахунок застосування нечіткої логіки, дерев рішень, теорії прийняття рішень, а також комбінуванням сучасних методів програмування (фреймворків).
В ході роботи проведено аналіз предметної області підбору персонального раціону здорового харчування та основних етапів підбору персонального раціону. Розглянуто прикладне значення та застосування підбору персонального раціону здорового харчування. Спроектовано програмні засоби для підбору персонального раціону здорового харчування за методологією аналізу та проектування систем SADT. Визначено структру системи підбору персонального раціону здорового харчування.
Здійснено програмну реалізацію інформаційної технології підбору персонального раціону здорового харчування на мові програмування Java з використанням середовища програмування Eclipse. | uk |
dc.description.abstract | This master's qualification work is devoted to the development of information technology for the selection of a personal diet of healthy eating. The technology is intended for indicators of efficiency of the selection of a personal diet of healthy food due to the use of fuzzy logic, tree solutions, decision-making theory, as well as the combination of modern programming methods (frameworks).
In the course of work, the analysis of the subject area of the selection of a personal diet of healthy eating and the main stages of the selection of a personal diet. Considered the importance and application of the selection of a personal diet of healthy eating. Designed software for selecting a personal diet of healthy food based on the methodology of analysis and designing of SADT systems. The structure of the system of selection of the personal diet of healthy eating is determined.
The program implementation of the information technology for selecting a personal diet of healthy eating in the Java programming language using the Eclipse programming environment has been implemented. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | технологія інформаційна | uk |
dc.subject | підбір раціону | uk |
dc.subject | здорове харчування | uk |
dc.subject | нечітка логіка | uk |
dc.subject | дерево рішень | uk |
dc.subject | 122 | |
dc.title | Інформаційна технологія підбору персонального раціону здорового харчування | uk |
dc.type | Presentation | |