• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 073 – Менеджмент
  • View Item
  • Frontpage
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 073 – Менеджмент
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Управління фінансовою стійкістю підприємств кондитерської промисловості на прикладі публічного акціонерного товариства «Вінницька кондитерська фабрика»

Author
Зозуля, І. В.
Date
2018
Metadata
Show full item record
Collections
  • 073 – Менеджмент [106]
Abstract
В магістерській кваліфікаційній роботі розглядається управління фінансовою стійкістю підприємства. Здійснено аналізування сутності поняття «фінансова стійкість», розглянуто її види та фактори, що впливають на неї. На прикладі ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» здійснено аналіз організаційної структури, основних економічних показників діяльності підприємства та проаналізовано показники фінансової стійкості підприємства. Також було оцінено рівень фінансової стійкості підприємства. Запропоновано методи щодо покращення управління фінансовою стійкістю та способи підвищення рівня фінансової стійкості підприємства. Розроблено прогноз фінансових показників ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика».
 
In the master's qualification work the management of financial stability of the enterprise is considered. The analysis of the essence of the concept of "financial stability" is analyzed, its types and factors influencing it are considered. For example, PJSC "Vinnitsa Confectionery Factory" analyzed the organizational structure, the main economic indicators of the enterprise and analyzed the indicators of financial sustainability of the enterprise. The level of financial stability of the enterprise was also assessed. The methods for improving financial stability management and ways to increase the level of financial stability of the enterprise are offered. The forecast of financial indicators of PJSC "Vinnytsia confectionery factory" is developed.
 
В магистерской квалификационной работе рассматривается управления финансовой устойчивостью предприятия. Осуществлен анализ сущности понятия «финансовая устойчивость», рассмотрены ее виды и факторы, влияющие на нее. На примере ОАО «Винницкая кондитерская фабрика» осуществлен анализ организационной структуры, основных экономических показателей деятельности предприятия и проанализированы показатели финансовой устойчивости предприятия. Также был оценен уровень финансовой устойчивости предприятия. Предложены методы по улучшению управления финансовой устойчивостью и способы повышения уровня финансовой устойчивости предприятия. Разработан прогноз финансовых показателей ОАО «Винницкая кондитерская фабрика».
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25820
View/Open
Зозуля.pdf (1.188Mb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ