Удосконалення стратегічного планування діяльності підприємств кондитерської галузі (на прикладі публічного акціонерного товариства "Вінницька кондитерська фабрика "РОШЕН")
Анотації
В магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та практичні питання стратегічного планування на рівні переробного підприємства. Розглянуто сутність понять: стратегія, стратегічне планування, планування на переробному підприємстві, тощо. Досліджено діяльність ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика Рошен».
Розроблено рекомендації з удосконалення стратегічного планування на переробному підприємстві ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика Рошен». In the master's qualification work the theoretical and practical questions of strategic planning at the level of the processing enterprise are considered. The essence of concepts is considered: strategy, strategic planning, planning in the processing enterprise, etc. The activity of PJSC "Vinnytsia confectionery factory Roshen" is investigated.
Recommendations on improvement of strategic planning at the processing enterprise of PJSC "Vinnitsa confectionery factory Roshen" were developed.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25884