Розробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв. Ч. ІІІ. Розробка допоміжних комплексів установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв
dc.contributor.advisor | Севостьянов, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Загнітко, Я. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2019-06-19T11:26:31Z | |
dc.date.available | 2019-06-19T11:26:31Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Розробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв. Ч. ІІІ. Розробка допоміжних комплексів установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Я. В. Загнітко ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет машинобудування та транспорту ; Кафедра галузевого машинобудування. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,49 Мбайт). - Вінниця, 2018. - Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25892 | |
dc.description | Керівник: д-р техн. наук, проф. Севостьянов І. В. | uk |
dc.description.abstract | У третій частині комплексної магістерської кваліфікаційної роботи наведений багатоваріантний аналіз можливих конструкцій прес-форм для зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв (спиртової барди, пивної дробини, бурякового жому, кавового та ячмінного шламу) з метою їх подальшого використання в якості високопоживних добавок до сільськогосподарських кормів або як палива. Вибрана найбільш раціональна конструкція прес-форми. Розроблені вимоги безпеки та методи контролю параметрів до обладнання для зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв. Визначені основні фізико-механічні характеристики оброблюваних відходів та поточні зусилля, створювані виконавчими елементами запропонованої у роботі установки для зневоднення на частинках порції вологих дисперсних відходів харчових виробництв у прес-формі закритого типу. | uk |
dc.description.abstract | In the third part of the complex master's qualification work a multivariate analysis of possible structures of molds for dehydration of moist dispersed wastes of food industries (alcohol bards, beer pellets, beet pulp, coffee and barley slime) is presented for the purpose of their further use as high-yielding additives to agricultural feeds or as fuel. The most efficient design of the mold has been chosen. The safety requirements and methods for controlling parameters for equipment for dewatering wet dispersed waste products of food industries are developed. The basic physical and mechanical characteristics of the treated waste and the current efforts at the executive elements of the proposed installation in the course of the dehydration of particles of a portion of moist dispersed wastes of food industries in the closed mold form are determined. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | зневоднення відходів багатостадійне | uk |
dc.subject | зневоднення віброударне | uk |
dc.subject | вібропресова установка | uk |
dc.subject | відходи вологі | uk |
dc.subject | процес зневоднення | uk |
dc.subject | 133 | |
dc.title | Розробка та дослідження установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв. Ч. ІІІ. Розробка допоміжних комплексів установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв | uk |
dc.type | Presentation |