Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorСевастьянов, В. М.uk
dc.contributor.authorЛисун, В. М.uk
dc.date.accessioned2019-09-12T11:26:01Z
dc.date.available2019-09-12T11:26:01Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationКонтроль на підвищення якості виробництва консервів [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. В. М. Лисун ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет комп’ютерних систем і автоматики ; Кафедра метрології та промислової автоматики. – Електронні текстові дані (1 файл: 150 Кбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26389
dc.descriptionКерівник: канд. техн. наук, доц. Севастьянов В. М.uk
dc.description.abstractУ магістерській дипломній роботі вдосконалено методику перевірки якості виробництва консервів на основі HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Points). Проведено дослідження характеристик сировини та асортименту продукції, аналіз вимог до якості готової продукції за нормативними документами. Проаналізовано основні вимоги до системи управління безпечністю харчових продуктів. В процесі виконання магістерської роботи створено новий метод для контролю та підвищення якості виробництва консервів на основі системи HACCP.uk
dc.description.abstractIn the master thesis the method of testing the quality of canned food production based on HACCP is developed. The research of characteristics of raw materials and assortment of products, analysis of requirements for quality of finished products according to normative documents has been carried out. The basic requirements for food safety management system are analyzed. During the implementation of the master's thesis, a new approach has been created for monitoring and improving the quality of canned food production on the basis of the HACCP system.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectбезпечність продукціїuk
dc.subjectкритична точка контролюuk
dc.subjectконтрольна точкаuk
dc.subjectвиробництво консервuk
dc.subject152
dc.titleКонтроль на підвищення якості виробництва консервівuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію