dc.contributor.advisor | Джеджула, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Бойван, Я. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2019-09-16T09:25:00Z | |
dc.date.available | 2019-09-16T09:25:00Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Управління ефективністю фінансової діяльності підприємств кондитерської галузі (на прикладі ПРАТ "АВК") [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Я. В. Бойван ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту, маркетингу та економіки. – Електронні текстові дані (1 файл: 908 Кбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26420 | |
dc.description | Керівник: д-р екон. наук, доц. Джеджула В. В. | uk |
dc.description.abstract | В магістерській кваліфікаційній роботі обґрунтувано теоретико-методичні засади формування ефективної системи управління фінансовою діяльністю підприємства, що сприятиме підвищенню конкурентоспроможності підприємства.
Магістерська кваліфікаційна робота складається з трьох розділів.
В першому розділі досліджено теоретико-методичні аспекти управління ефективністю фінансової діяльності підприємств кондитерської галузі.
В другому розділі проаналізовано стан управління ефективністю фінансової діяльності підприємств кондитерської промисловості на прикладі ПрАТ «АВК».
В третьому розділі сформовано пропозиції та рекомендації з удосконалення управління ефективністю фінансової діяльності ПрАТ «АВК». | uk |
dc.description.abstract | In the master's qualification work the theoretical and methodical principles of formation of effective system of management of financial activity of the enterprise, which will promote increase of competitiveness of the enterprise, is substantiated.
Master's qualification work consists of three sections.
In the first chapter, theoretical and methodical aspects of the management of the financial performance of enterprises in the confectionery industry are investigated.
In the second section the state of the management of the financial performance of the confectionery industry, for example, PJSC AVK were analyzed.
In the third section, proposals and recommendations for improving the efficiency of financial activity of PJSC "AVK" have been formed. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | фінансова діяльність | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | фінансова стійкість | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | рентабельність | uk |
dc.subject | 073 | |
dc.title | Управління ефективністю фінансової діяльності підприємств кондитерської галузі (на прикладі ПРАТ "АВК") | uk |
dc.type | Presentation | |