Удосконалення управління активами підприємства харчової промисловості (на прикладі приватного акціонерного товариства «ВІННИЦЬКА КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА»)
Автор
Коробова, О. І.
Дата
2020Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- 073 – Менеджмент [106]
Анотації
Магістерська кваліфікаційна робота на тему «Удосконалення управління активами підприємства харчової промисловості (на прикладі приватного акціонерного товариства «Вінницька кондитерська фабрика»)»
В магістерській кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методологічні аспекти управління активами, а також напрями удосконалення управління активами на підприємстві. Проаналізовані основні показники господарської діяльності підприємства та проведений аналіз показників, що визначають рівень управління активами ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика». Зроблено порівняльний аналіз методик і моделей управління активами підприємства. Розроблені заходи щодо ефективного стратегічного розвитку підприємства на основі використання механізмів управління активами. Master's qualification work on the theme "Improvement of asset management of the food industry enterprise (on the example of a private joint-stock company " Vinnytsia confectionery factory")»
In the thesis work deals with theoretical - methodological and practical aspects of asset management and direction of its improvement at the company. The comparative analysis of methods and models for asset management companies. The basic indicators of financial and economic activities and conducted a comprehensive analysis of parameters that determine the level of asset management РJSC "Vinnytsia Confectionery Factory". Developed measures to promote the strategic development of the company through the use of mechanisms for asset management.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32265