dc.contributor.advisor | Маньковська, В. С. | uk |
dc.contributor.author | Гончарук, Є. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-06-09T10:40:07Z | uk |
dc.date.available | 2021-06-09T10:40:07Z | uk |
dc.date.issued | 2019 | uk |
dc.identifier.citation | Підвищення якості кавових виробів [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Є. М. Гончарук; Вінницький національний технічний університет ; Факультет комп’ютерних систем і автоматики ; Кафедра метрології та промислової автоматики. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,2 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32611 | |
dc.description | Керівник роботи: канд. тех. наук, доцент каф. МПА Маньковська В. С. | uk |
dc.description.abstract | У магістерській кваліфікаційній роботі було проведено аналіз ринку кави в Україні. Розглянуто основні методи ідентифікації та фальсифікації кавових продуктів та методи дослідження якості кави за вимогами ДСТУ 4394:2005 “Кава натуральна розчинна”. Запропоновано інноваційний підхід до оцінювання кави натуральної розчинної. Розроблена методика сенсорної оцінки кави натуральної розчинної. Проведено експертну оцінку та аналіз якості кави. Наведені таблиці та діаграми згідно проведених дослідів. | uk |
dc.description.abstract | In the master's qualification work, the coffee market in Ukraine was analyzed.The basic methods of identification and falsification of coffee products and methods of studying the quality of coffee according to DSTU 4394: 2005 "Coffee is natural soluble" is considered. An innovative approach to the estimation of coffee of natural soluble is offered. The technique of sensory evaluation of coffee of natural soluble is developed. An expert evaluation and analysis of the quality of coffee was conducted. The following tables and diagrams are presented according to the conducted experiments. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.title | Підвищення якості кавових виробів | uk |
dc.type | Presentation | |