Контроль та підвищення якості виробництва консервів
Abstract
У магістерській дипломній роботі вдосконалено методику перевірки якості виробництва консервів на основі HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Проведено дослідження характеристик сировини та асортименту продукції, аналіз вимог до якості готової продукції за нормативними документами. Проаналізовано основні вимоги до системи управління безпечністю харчових продуктів.
В процесі виконання магістерської роботи створено новий метод для контролю та підвищення якості виробництва консервів на основі системи HACCP. In the master thesis the method of testing the quality of canned food production based on HACCP is developed. The research of characteristics of raw materials and assortment of products, analysis of requirements for quality of finished products according to normative documents has been carried out. The basic requirements for food safety management system are analyzed.
During the implementation of the master's thesis, a new approach has been created for monitoring and improving the quality of canned food production on the basis of the HACCP system.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32619