Удосконалення методики оцінки якості шоколаду
Abstract
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню методики та вибору оптимальної системи оцінки і керування безпекою якості шоколаду. Запропоновані заходи щодо впровадження на українському виробництві методики оцінки якості на основі системи HACCP(ХАССП), за допомогою якої можна буде уникнути можливих ризиків при реалізації шоколаду та при його виробництві, забезпечити відповідність якості стандартам та запобігти потрапляння небезпечної продукції на український та міжнародний ринок, тим самим забезпечити гідний авторитет та безпечність продукції на ринку. The master’s qualification work deals with improving the methods and selection of optimal systems for assessing and managing the safety of chocolate quality. The proposed measures for implementation methodology of quality assessment based on HACCP in the Ukrainian production, which can take help avoid possible risks in the realization of chocolate and its productions, provide a conformity to quality to standards and prevent the hit of hazardous products in Ukrainian and international markets, thus provide worthy authority and safety of production in the market.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32688