Забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості шляхом вдосконалення екологічного контролю
dc.contributor.advisor | Васильківський, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Луцький, Б. І. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-06-19T15:35:38Z | |
dc.date.available | 2021-06-19T15:35:38Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості шляхом вдосконалення екологічного контролю [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Б. І. Луцький ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,52 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32978 | |
dc.description | Науковий керівник: канд. техн. наук, доц. Васильківський І. В. | uk |
dc.description.abstract | В магістерській кваліфікаційній роботі охарактеризовано охарактеризовано екологічний вплив підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище. Запропоновано вдосконалення екологічного контролю харчових виробництв шляхом експериментального визначення вмісту важких металів у деяких групах продуктів харчування. Проведено кореляційний аналіз та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження та грунтах, на яких вони вирощувалися. Мета роботи – наукове обгрунтування рівня екологічної безпеки харчової промисловості та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування і встановлення їх придатності для споживання за цим показником. Об’єкт дослідження – процес контролю і прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження. Предмет дослідження – вміст важких металів в харчових продуктах на території м. Вінниці і області. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | важкі метали | uk |
dc.subject | екологічний контроль | uk |
dc.subject | кумілятивні властивості важких металів | uk |
dc.subject | канцерогенні речовини | uk |
dc.title | Забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості шляхом вдосконалення екологічного контролю | uk |
dc.type | Presentation |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
101 – Екологія [25]