Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorТрач, І. А.uk
dc.contributor.authorСевастян, В.uk
dc.date.accessioned2021-06-19T16:03:20Z
dc.date.available2021-06-19T16:03:20Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationДослідження екологічного впливу харчових добавок на живі системи [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. В. Севастян ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,32 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32982
dc.descriptionНауковий керівник: канд. техн. наук, доц. Трач І. А.uk
dc.description.abstractМетою даної магістерської кваліфікаційної роботи є екологічний аналіз використання харчових добавок і методи їх визначення, удосконалено та розроблено проект вирощування цукрозамінника стевії в Україні. В роботі проведено огляд класів харчових добавок та їх вплив на живі системи. На основі аналізу результатів зпропоновано рекомендації щодо зменшення впливу харчових добавок та запропоновано план, щодо вирощування природного цукрозамінника – стевії в Україні. Галузь застосування: екологічна безпека харчових продуктів, продовольчої сировини та харчових продуктів за показником безпеки, фармацевтична галузь.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectХарчові добавкиuk
dc.subjectприродні харчові добавкиuk
dc.subjectцукрозамінникиuk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectекологічний аналізuk
dc.subjectекологічна безпекаuk
dc.subjectінноваційний проектuk
dc.subjectглутамат натріюuk
dc.titleДослідження екологічного впливу харчових добавок на живі системиuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію