Дослідження екологічного впливу харчових добавок на живі системи
dc.contributor.advisor | Трач, І. А. | uk |
dc.contributor.author | Севастян, В. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-06-19T16:03:20Z | |
dc.date.available | 2021-06-19T16:03:20Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Дослідження екологічного впливу харчових добавок на живі системи [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. В. Севастян ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,32 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32982 | |
dc.description | Науковий керівник: канд. техн. наук, доц. Трач І. А. | uk |
dc.description.abstract | Метою даної магістерської кваліфікаційної роботи є екологічний аналіз використання харчових добавок і методи їх визначення, удосконалено та розроблено проект вирощування цукрозамінника стевії в Україні. В роботі проведено огляд класів харчових добавок та їх вплив на живі системи. На основі аналізу результатів зпропоновано рекомендації щодо зменшення впливу харчових добавок та запропоновано план, щодо вирощування природного цукрозамінника – стевії в Україні. Галузь застосування: екологічна безпека харчових продуктів, продовольчої сировини та харчових продуктів за показником безпеки, фармацевтична галузь. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | Харчові добавки | uk |
dc.subject | природні харчові добавки | uk |
dc.subject | цукрозамінники | uk |
dc.subject | стевія | uk |
dc.subject | екологічний аналіз | uk |
dc.subject | екологічна безпека | uk |
dc.subject | інноваційний проект | uk |
dc.subject | глутамат натрію | uk |
dc.title | Дослідження екологічного впливу харчових добавок на живі системи | uk |
dc.type | Presentation |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
101 – Екологія [25]