Вдосконалення організації доставки швидкопсувних вантажів в умовах фізичної особи – підприємця «Максимів Іван Миколайович» місто Львів
Abstract
В роботі проведено аналіз організаційних заходів та підходів при організації доставки швидкопсувних харчових продуктів. Проаналізовані основні вимоги, що ставляться до них. Проведено дослідження шляхів підвищення ефективності доставки швидкопсувних вантажів на основі досвіду з організації доставки швидкопсувних харчових продуктів у зарубіжних державах. Обґрунтовано схеми поставки із застосуванням розподільчих центрів, проведено їх оптимізацію. В цьому ж розділі проведено оптимізацію схеми постачання із застосуванням логістичного центру. The analysis of organizational measures and approaches in the organization of delivery of perishable food products is carried out in the work. The main requirements for them are analyzed. A study of ways to improve the efficiency of delivery of perishable goods on the basis of experience in organizing the delivery of perishable food products in foreign countries. Delivery schemes with the use of distribution centers are substantiated, their optimization is carried out. In the same section, the supply scheme was optimized using a logistics center.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33197