Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКулаков, П. І.uk
dc.contributor.authorТихонов, В. К.uk
dc.contributor.authorКулакова, А. П.uk
dc.date.accessioned2021-11-17T14:23:45Z
dc.date.available2021-11-17T14:23:45Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationКулаков П. І. Критерій оцінювання стану складових елементів технологічного процесу виробництва молока [Текст] / П. І. Кулаков, В. К. Тихонов, А. П. Кулакова // Матеріали п`ятої Міжнародної наукової конференції «Вимірювання, контроль та діагностика в технічних системах (ВКДТС-2019)», 29-31 жовтня 2019 р. – Вінниця, 2019. – С. 13.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/34228
dc.description.abstractНа якість технологічного процесу виробництва коров’ячого молока (ТПВКМ) впливають різноманітні фактори, до яких відносяться захворюваність тварин, запалювальні процеси та травмованість, наявність у тварин паразитів, стану «охоти», неякісне виконання персоналом своїх функціональних обов’язків, відмови технічних засобів, та інше.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали п`ятої Міжнародної наукової конференції «Вимірювання, контроль та діагностика в технічних системах (ВКДТС-2019)», 29-31 жовтня 2019 р. : 13.uk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectвиробництво молокаuk
dc.subjectоцінювання стануuk
dc.titleКритерій оцінювання стану складових елементів технологічного процесу виробництва молокаuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc681.586.73
dc.relation.referencesКулаков, П. І. Елементи теорії вимірювального контролю параметрів біотехнічної системи доїння / П. І. Кулаков. – Вінниця : ВНТУ, 2015. – 220 с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію