Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorРумянцева, Т. Ю.uk
dc.date.accessioned2016-01-19T13:46:49Z
dc.date.available2016-01-19T13:46:49Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationРумянцева Т. Ю. Теплообмін в рідинних сумішах при перемішуванні [Текст] / Т. Ю. Румянцева // Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві. - 2013. - № 1. - С. 153-158.uk
dc.identifier.issn2311-1437
dc.identifier.issn2311-1429
dc.identifier.urihttp://stmkvb.vntu.edu.ua/index.php/stmkvb/article/view/293
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/4006
dc.description.abstractУ результаті досліджень теплообміну в рідинних сумішах в умовах вимушеної конвекції та при аналітичному огляді літературних джерел, в яких описані критеріальні рівняння теплообміну в апаратах з пропелерними мішалками, обґрунтовано доцільність виведення критеріальної залежності, яка б достатньо точно описувала умови теплообміну в базовій експериментальній установці, що використовується в експериментально-розрахунковому методі (ЕРМ) визначення інтенсивності теплообміну до рідин з невизначеними теплофізичними властивостями. Експериментально визначено коефіцієнти тепловіддачі від внутрішньої стінки базової експериментальної установки до досліджуваних рідин (вода, цукровий розчин, гліцерин безводний, олія соняшникова).uk
dc.description.abstractВ результате исследований теплообмена в жидких смесях в условиях вынужденной конвекции и при аналитическом обзоре литературных источников, в которых описаны критериальные уравнения теплообмена в аппаратах с пропеллерными мешалками, обоснована целесообразность вывода критериальной зависимости, которая достаточно точно описывает условия теплообмена в базовой экспериментальной установке, что используется в экспериментально-расчетном методе (ЭРМ) определение интенсивности теплообмена к жидкостям с неопределенными теплофизическими свойствами. Экспериментально определены коэффициенты теплоотдачи от внутренней стенки базовой экспериментальной установки к исследуемым жидкостям (вода, сахарный раствор, глицерин безводный, масло подсолнечное).ru
dc.description.abstractThe studies of heat transfer in liquid mixtures in forced convection and by analytic review of the literature in which the criterion equations of heat transfer in the apparatus with propeller stirrer has been described, appropriateness output criterial dependence has been justified, which describes the conditions of heat exchange in the basic experimental setup accurately is used in experimental and computational methods to determine the intensity of heat transfer fluids with uncertain thermal properties. The heat transfer coefficient has been determined experimentally from the inner wall of the base experimental installation to liquids which has been investigated (water, sugar solution, anhydrous glycerin, sunflower oil).en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleТеплообмін в рідинних сумішах при перемішуванніuk
dc.title.alternativeHeat transfer in the liquid mixture is stirreden
dc.title.alternativeТеплообмен в жидкостных смесях при перемешиванииru
dc.typeArticle
dc.identifier.udc536.24:631.371


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію