dc.contributor.author | Гарнага, В. Л. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-19T14:03:07Z | |
dc.date.available | 2016-01-19T14:03:07Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Гарнага В. Л. Оптимізація міцності бетону з пластифікатором упб-м виготовленого під дією термосилового впливу [Текст] / В. Л. Гарнага // Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві. - 2010. - № 1. - С. 45-47. | uk |
dc.identifier.issn | 2311-1437 | |
dc.identifier.issn | 2311-1429 | |
dc.identifier.uri | http://stmkvb.vntu.edu.ua/index.php/stmkvb/article/view/88 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/4187 | |
dc.description.abstract | В статті розроблена методика експериментальних досліджень для виготовлення бетону
при хіміко-термосиловому впливі, побудована матриця планування експерименту для бетону з
хімічною добавкою – УПБ-М, а також знайдені оптимальні значення параметрів режимів
виготовлення бетону з даною хімічною добавкою. | uk |
dc.description.abstract | В статье разработанная методика экспериментальных исследований для изготовления
бетона при химико-термосиловом влиянии, построенная матрица планирования эксперимента
для бетона с химической добавкой – УПБ-М, а также найдены оптимальные значения
параметров режимов изготовления бетона с данной химической добавкой. | ru |
dc.description.abstract | In the article the developed method of experimental researches for making of concrete at
chemical, thermal and pressing influence, built matrix of planning of experiment is for a concrete with
chemical addition is UPB-М, and also the optimum values of parameters of the modes of making of
concrete are found with this chemical addition. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.title | Оптимізація міцності бетону з пластифікатором упб-м виготовленого під дією термосилового впливу | uk |
dc.title.alternative | Оптимизация прочности бетона с пластификатором упб-м изготовленного под действием термосилового влияния | ru |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 666.97.035 | |