Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБєлінська, Н. С.uk
dc.date.accessioned2016-01-26T11:30:12Z
dc.date.available2016-01-26T11:30:12Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.citationБєлінська Н. С. Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію [Текст] / Н. С. Бєлінська // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2004. - № 3. - С. 37-41.uk
dc.identifier.issn1997-9274
dc.identifier.issn1997-9266
dc.identifier.urihttp://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/31
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5278
dc.description.abstractЗапропоновано: враховувати собівартість як нижню межу ціни, яка повинна заохочувати до пошуку резервів виробництва; встановити пільги податку на прибуток, одержаний за рахунок зниження собівартості, а в молокопереробній галузі - цілком залишати його в розпорядженні підприємства; ліквідувати методологічні недоліки у включенні затрат до собівартості, очищувати її від випадкових і неправомірних елементів; в ціні враховувати фактор - попит та пропозицію.uk
dc.description.abstractПредложено учитывать себестоимость в цене как ее нижнюю границу, которая должна стимулировать поиск резервов производства: устанавливать льготы налога на прибыль, полученную за счет снижения себестоимости, а в молокоперерабатывающей отрасли - целиком оставлять ее в распоряжении предприятий; ликвидировать методологические недостатки при включении затрат в себестоимость, очищая ее от случайных и неправомерных элементов; в цене учитывать фактор - спрос и предложение.ru
dc.description.abstractThe paper suggests to take in to account in the course of priceformation the cost as the botton boundary, in this case it will stimulate the search of production reserves: establish preferential tax on profit obtained as a result of cost decrease, and in dairy industry - profit must be used by the enterprises; eliminate methodological drawbacks in case of inclusion of the expenses into the cost, clearing it from casual elements; in the course of priceformation the demand supply factor must be taken into accounten
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleСобівартість у ціноутворенні на молочну продукціюuk
dc.title.alternativeCost in priceformation for dairy productsen
dc.title.alternativeСебестоимость в ценообразовании на молочную продукциюru
dc.typeArticle
dc.identifier.udc338.124.4:338.5


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію