Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorШаруда, С. С.uk
dc.contributor.authorКишенько, В. Д.uk
dc.date.accessioned2016-01-26T14:51:35Z
dc.date.available2016-01-26T14:51:35Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationШаруда С. С. Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством [Текст] / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2009. - № 2. - С. 13-16.uk
dc.identifier.issn1997-9274
dc.identifier.issn1997-9266
dc.identifier.urihttp://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/715
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5940
dc.description.abstractРозглянуто доцільність застосування сценарного підходу для управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва. Проведено факторно-цільовий аналіз функціонування системи. Наведено факторно-цільову діаграму для ділянки приготування опари. Автоматизована система управління, розроблена на основі сценарного підходу, дозволяє врахувати можливі ситуації розвитку технологічного процесу, а також оперативно зреагувати на зміни, які відбуваються в процесі приготування хліба.uk
dc.description.abstractРассмотрена целесообразность применения сценарного подхода для управления технологическими процессами хлебопекарного производства. Проведен факторно-целевой анализ функционирования системы. Приведена факторно-целевая диаграмма для участка приготовления опары. Автоматизированная система управления, разработанная на основе сценарного подхода, позволяет учитывать возможные ситуации развития технологического процесса и оперативно реагировать на изменения, которые происходят в системе.ru
dc.description.abstractExpediency of scenario method application for bakery production technology management is considered. Target factor analysis of system operation is performed. Target factor chart for brew making stage is shown. Automatic management system developed on the scenario method gives an opportunity to consider all possible situations and to make effective reaction on the changes during the bread making process.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleСценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємствомuk
dc.title.alternativeApplication of scenario method for managing of bakery production.en
dc.title.alternativeСценарный поход в управлении хлебопекарным производствомru
dc.typeArticle
dc.identifier.udc681.5:664.6


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію