dc.contributor.author | Шаруда, С. С. | uk |
dc.contributor.author | Кишенько, В. Д. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-26T14:51:35Z | |
dc.date.available | 2016-01-26T14:51:35Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | Шаруда С. С. Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством [Текст] / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2009. - № 2. - С. 13-16. | uk |
dc.identifier.issn | 1997-9274 | |
dc.identifier.issn | 1997-9266 | |
dc.identifier.uri | http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/715 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5940 | |
dc.description.abstract | Розглянуто доцільність застосування сценарного підходу для управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва. Проведено факторно-цільовий аналіз функціонування системи. Наведено факторно-цільову діаграму для ділянки приготування опари. Автоматизована система управління, розроблена на основі сценарного підходу, дозволяє врахувати можливі ситуації розвитку технологічного процесу, а також оперативно зреагувати на зміни, які відбуваються в процесі приготування хліба. | uk |
dc.description.abstract | Рассмотрена целесообразность применения сценарного подхода для управления технологическими процессами хлебопекарного производства. Проведен факторно-целевой анализ функционирования системы. Приведена факторно-целевая диаграмма для участка приготовления опары. Автоматизированная система управления, разработанная на основе сценарного подхода, позволяет учитывать возможные ситуации развития технологического процесса и оперативно реагировать на изменения, которые происходят в системе. | ru |
dc.description.abstract | Expediency of scenario method application for bakery production technology management is considered. Target factor analysis of system operation is performed. Target factor chart for brew making stage is shown. Automatic management system developed on the scenario method gives an opportunity to consider all possible situations and to make effective reaction on the changes during the bread making process. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.title | Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством | uk |
dc.title.alternative | Application of scenario method for managing of bakery production. | en |
dc.title.alternative | Сценарный поход в управлении хлебопекарным производством | ru |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 681.5:664.6 | |