Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБогачук, В. В.uk
dc.contributor.authorГраняк, В. Ф.uk
dc.date.accessioned2016-01-26T15:45:55Z
dc.date.available2016-01-26T15:45:55Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationБогачук В. В. Система керування маслозбивача безперервної дії з урахуванням запізнення отримання інформації про стан технологічного об’єкта [Текст] / В. В. Богачук, В. Ф. Граняк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2012. - № 2. - С. 9-13.uk
dc.identifier.issn1997-9274
dc.identifier.issn1997-9266
dc.identifier.urihttp://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1189
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6451
dc.description.abstractРозглянуто питання, пов’язані з оціночними характеристиками існуючих рішень щодо стабілізації вологості вершкового масла у разі її відхилення від нормального значення, зумовленого комплексним впливом неконтрольованих збурювальних факторів на стадії резервуарного дозрівання вершків, та запропоновано підходи до побудови системи керування маслозбивачем безперервної дії, що дають можливість компенсувати ці впливи за рахунок автоматичної зміни кутової швидкості механізму збивача з урахуванням запізнення отримання інформації про стан технологічного об’єкта.uk
dc.description.abstractРассмотрены вопросы, связанные с оценочными характеристиками существующих решений в области стабилизации влажности сливочного масла при ее отклонении от нормального значения, обусловленного комплексным влиянием неконтролированных возмущающих факторов на стадии резервуарного созревания сливок, и предложен подход к построению системы управления маслозбивателя непрерывного действия, который дает возможность компенсировать эти влияния за счет автоматического изменения угловой скорости механизма взбивателя с учетом запаздывания информации о состоянии технологического объекта.ru
dc.description.abstractQuestions, related to evaluation descriptions of existent decisions in the area of stabilizing the humidity of dairy butter at its deviation from normal value, conditioned by complex influence of uncontrolled revolting factors on the stage of the reservoir cream aging, are considered, and the approach to the construction of the control system of dairy butter beater of continuous action is offered, that gives an opportunity to compensate these influences due to the automatic change of angular rate of mechanism of beater taking into account the delay of information of technological object state.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleСистема керування маслозбивача безперервної дії з урахуванням запізнення отримання інформації про стан технологічного об’єктаuk
dc.title.alternativeControl system of dairy butter beater of continuous action taking into account the delay of information of the state of technological objecten
dc.title.alternativeCистема управления масловзбивателя непрерывного действия с учетом запаздывания информации о состоянии технологического объектаru
dc.typeArticle
dc.identifier.udc664.03


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію