Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКухарчук, В. В.uk
dc.contributor.authorБогачук, В. В.uk
dc.contributor.authorГраняк, В. Ф.uk
dc.contributor.authorНіколаєв, А. С.uk
dc.date.accessioned2016-01-26T15:48:17Z
dc.date.available2016-01-26T15:48:17Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationЗастосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового масла [Текст] / В. В. Кухарчук, В. В. Богачук, В. Ф. Граняк, А. С. Ніколаєв // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2012. - № 3. - С. 9-12.uk
dc.identifier.issn1997-9274
dc.identifier.issn1997-9266
dc.identifier.urihttp://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1230
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6464
dc.description.abstractПроведено аналіз перспективності використання різних моделей прогнозування стохастичної системи визначення вологості вершкового масла для компенсації затримки надходження інформації про стан технологічного об’єкту та виділені основні фактори появи похибки роботи системи автоматичного керування маслозбивачем на етапі прогнозування поточного значення вмісту вологи у напівготовому продукті.uk
dc.description.abstractПроведен анализ перспективности использования разных моделей прогнозирования стохастической системы определения влажности сливочного масла для компенсации задержки получения информации о состоянии технологического объекта и выделены основные факторы появления погрешности работы системы автоматического управления масловзбивателем на этапе прогнозирования текущего значения содержания влаги в полуготовом продукте.ru
dc.description.abstractThe analysis of perspective of the use of different prognostication models of the stochastic system of determination of humidity of dairy butter is conducted in the paper for indemnification of delay of obtaining information of technological object state and the basic factors of appearance of error of work of the system of automatic control of dairy butter beater are distinguished on the stage of prognostication of current value of moisture content of semi-manufactured product.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleЗастосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового маслаuk
dc.title.alternativeApplication of prognostication models for stabilizing moisture maintenance in end product at production of dairy butteren
dc.title.alternativeПрименение моделей прогнозирования для стабилизации содержания влаги в конечном продукте при производстве сливочного маслаru
dc.typeArticle
dc.identifier.udc664.03


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію