Обґрунтування пріоритетних напрямків підвищення якості продукції олійно-жирової промисловості із застосуванням СППР
Автор
Азарова, А. О.
Мокін, Б. І.
Гіль, О. В.
Дата
2009Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. САІТ [412]
- Наукові роботи каф. МБІС [405]
- Наукові роботи каф. КЕМСК [422]
Анотації
Обґрунтовано пріоритетні напрямки підвищення якості продукції олійно-жирового виробництва із застосуванням алгоритмів цільового оцінювання альтернатив СППР, що дозволяє ефективно розподіляти ресурси між перспективними напрямками управління якістю.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5056