dc.contributor.author | Андіно, Д. П. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-06-23T18:49:36Z | |
dc.date.available | 2016-06-23T18:49:36Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Андіно Д. П. Формування конкурентної поведінки підприємства кондитерської галузі в залежності від типу ринку (на прикладі ПАТ «В.О Конті») [Електронний ресурс] : [презентація] / Д. П. Андіно ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту ; Кафедра менеджменту та моделювання в економіці. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,14 Мбайт). - Вінниця, 2015. - Назва з екрана. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/12459 | |
dc.description | Керівник : к.е.н., доц. Несен Л. М. | uk |
dc.description.abstract | В магістерській кваліфікаційній роботі обгрунтовано теоретико-методичні основи формування конкурентної поведінки підприємства, проаналізовано стан та особливості розвитку кондитерської галузі, досліджено систему формування конкурентної поведінки підприємства ПАТ «В.О КОНТІ» і наведено пропозиції щодо її вдосконалення | uk |
dc.description.abstract | Master's thesis includes theoretical and methodological guidelines for the development of enterprise competitive behavior, analysis and characterization of the confectionery industry and analysis of formation of competitive behavior in the company JSC “V.O. Conti” and it includes suggestions and ways to improve their competitive behavior depending on the type of market. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | 8.03060101 | |
dc.subject | менеджмент організацій і адміністрування | uk |
dc.subject | конкурентна поведінка | uk |
dc.subject | конкурентна стратегія | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | модель ринку | uk |
dc.subject | competitive behavior | en |
dc.subject | competitive strategy | en |
dc.subject | market model | en |
dc.title | Формування конкурентної поведінки підприємства кондитерської галузі в залежності від типу ринку (на прикладі ПАТ «В.О КОНТІ») | uk |
dc.title.alternative | Master's qualification work on "Formation of competitive behavior in companies of confectionery industry depending on the type of market (for example, JSC “V.O. Conti”) | en |
dc.type | Presentation | |