Управління мотивацією працівників на підприємстві кондитерської промисловості (на прикладі ПАТ «Рівненська кондитерська фабрика»)
Анотації
В магістерській кваліфікаційної роботі розглянуто сутність мотивації, її види та методи дослідження. Проаналізовано сучасний стан кондитерської галузі в Україні. Проведено економічне дослідження фінансових показників підприємства ПАТ «Рівненська кондитерська фабрика». Також надана оцінка стану управління мотивацією працівників на підприємстві. Запропоновано заходи щодо підвищення мотивації працівників підприємства В магистерской квалификационной работе рассмотрена сущность мотивации, ее виды и методы исследования. Проанализировано современное состояние кондитерской отрасли в Украине. Проведено экономическое исследование финансовых показателей предприятия ОАО «Ровенская кондитерская фабрика». Также дана оценка состоянию управления мотивацией работников на предприятии. Предложены меры по повышению мотивации работников предприятия. In the master's thesis work is considered the essence of motivation, its types and methods. The current state of the confectionery industry in Ukraine. A study of the economic enterprise financial performance of JSC ""Rivnenska konditerskaya fabrika"". Also, an assessment of management of motivation of workers in the enterprise. Measures to improve the motivation of employees.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/12460