Управління інвестиційно-інноваційним потенціалом підприємств харчової промисловості (на прикладі ПАТ «ВКФ»)
Анотації
В магістерській кваліфікаційній роботі запропоновано напрямки покращення фінансового стану підприємств харчової промисловості на основі аналізу інноваційно-інвестиційного потенціалу.
Магістерська кваліфікаційна робота складається із трьох розділів. У першому розділі розглянуто сутність інноваційно-інвестиційного потенціалу підприємств харчової промисловості та основні методики його аналізу.
В другому розділі магістерської кваліфікаційної роботи проаналізовано види діяльності ПАТ «ВКФ», досліджено фінансовий стан підприємства та рівень інноваційно-інвестиційного потенціалу.
В третьому розділі сформовано пропозиції щодо підвищення рівня інвестиційно-інноваційного потенціалу ПАТ «ВКФ». Master's qualification work consists of three parts. In the first part the essence of innovation and investment potential of food industry’s enterprises and the main methods of its analysis are considered.
In the second chapter of master qualifying work the activities of OJSC "VKF" are analyzed, financial condition and level of innovation and investment potential are investigated.
In the third part proposals about increasing of investment and innovative potential level of OJSC "VKF" are formed.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/12466