dc.contributor.author | Безсмертна, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Шварц, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Тарасюк, Н. М. | uk |
dc.contributor.author | Безсмертная О. В. | ru |
dc.contributor.author | Шварц И. В. | ru |
dc.contributor.author | Тарасюк Н. М. | ru |
dc.contributor.author | Bezsmertna, O.V. | en |
dc.contributor.author | Shvarts, I. V. | en |
dc.contributor.author | Tarasiuk, N. M. | en |
dc.date.accessioned | 2015-11-29T16:07:44Z | |
dc.date.available | 2015-11-29T16:07:44Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Безсмертна О. В. Управління якістю молока в системі антикризового управління [Текст] / О. В. Безсмертна, І. В. Шварц, Н. М. Тарасюк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2015. – № 1. – С. 43-48. | uk |
dc.identifier.issn | 1997-9266 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/2387 | |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства. Виявлено вплив кризового стану в країні на показники якості молока і за результатами аналізу побудовано модель антикризового управління якістю молока. | uk |
dc.description.abstract | Рассмотрены особенности поставки молочного сырья на перерабатывающие предприятия. Выявлено влияние кризисного положения в стране на показатели качества молока и по результатам анализа построена модель антикризисного управления качеством молока. | ru |
dc.description.abstract | The features of the supply of raw milk to processing plants are considered. The influence of the crisis situation in the country on the indicators of milk quality is revealed and the model of milk quality crisis management are developed according to the results of analysis. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | молокопродуктовий підкомплекс | uk |
dc.subject | криза | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | антикризове управління | uk |
dc.subject | ґатунок молока | uk |
dc.subject | жирність | uk |
dc.subject | молокопродуктовый подкомплекс | ru |
dc.subject | кризис | ru |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | антикризисное управление | ru |
dc.subject | сорт молока | ru |
dc.subject | жирность | ru |
dc.subject | milk | en |
dc.subject | milk subcomplex | en |
dc.subject | crisis | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | crisis management | en |
dc.subject | brand of milk | en |
dc.subject | fat content of milk | en |
dc.title | Управління якістю молока в системі антикризового управління | uk |
dc.title.alternative | Управление качеством молока в системе антикризисного управления | ru |
dc.title.alternative | Milk quality management in crisis management system | en |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 637.1 | |