Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorШтовба, О. В.uk
dc.contributor.authorФранчук, К. В.uk
dc.date.accessioned2019-02-28T10:35:38Z
dc.date.available2019-02-28T10:35:38Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationУправління розвитком маркенгового потенціалу підприємствхарчової промисловості (на прикладі ПАТ «ОКЗДХ») [Електронний ресурс] : [презентація] / К. В. Франчук ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту, маркетингу та економіки. - Електронні текстові дані (1 файл: 2,74 Мбайт). - Вінниця, 2017. - Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23927
dc.descriptionКерівник: канд. екон. наук, доц. Штовба О. В.uk
dc.description.abstractДосліджено теоретико-методичні основи управління маркетинговим потенціалом підприємства. Проаналізовано ситуацію галузі харчової промисловості в Україні. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику підприємства ПАТ "ОКЗДХ". Оцінено ефективність управління маркетинговим потенціалом ПАТ "ОКЗДХ". Результати досдідження впроваджено на досліджуваному суб'єкті господарювання з метою модернізації системи управління маркетингом та організаціної структури.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectмаркетинговий потенціалuk
dc.subjectекономічний потенціалuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjectфакторний аналізuk
dc.subjectSWOT-аналізuk
dc.subject8.03060101
dc.titleУправління розвитком маркенгового потенціалу підприємствхарчової промисловості (на прикладі ПАТ «ОКЗДХ»)uk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію