Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorЦирульник, С. М.uk
dc.contributor.authorГуменюк, Я. М.uk
dc.date.accessioned2019-05-28T09:11:38Z
dc.date.available2019-05-28T09:11:38Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationІнформаційно-облікова система хлібозаводу [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Я. М. Гуменюк ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії ; Кафедра обчислювальної техніки. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,73 Мбайт). - Вінниця, 2018. - Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25095
dc.descriptionКерівник: канд. техн. наук, доц. Цирульник С. М.uk
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена створенню інформаційно-облікової системи хлібозаводу. Створений метод було використано у розробленому програмному забезпеченні. Перша частина вміщує технологічний аудит розробки, де описується оцінювання комерційного потенціалу нового програмного продукту. Метою даного розділу МКР є проведення технологічного аудиту, в даному випадку нового програмного продукту інформаційно-облікової системи хлібзаводу, як результату науково-технічної діяльності. Основна мета розробки – автоматизація процесів замовлення та продажу продукції підприємства. Друга частина вміщує теоретичні основи розробки інформаційно-облікових систем на основі баз даних та СУБД. Наведені загальні відомості про інформаційні системи, бази даних та СУБД, наданий опис програмного середовища в якому створений продукт. У третій частині подано проектування та розробка інформаційно-облікової системи. Був здійснений вибір середовища для розробки, подані об’єкти та структура конфігурації 1С. Та за допомогою візуального і об’єктно-орієнтованого програмування була створена програма обліку підприємства. Також наведений розділ економічної частини, де були подані розрахунки на різні витрати та нарахування щодо розробленого продукту. У кінці роботи – подані загальні висновки.uk
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to creation of the information-accounting system of the bread-making plant. The created method was used in the developed software. The first part contains a technological development audit, which describes the evaluation of the commercial potential of the new software product. The purpose of this section of the MKR is to conduct a technological audit, in this case, a new software product of the information and accounting system of the bread factory, as a result of scientific and technical activities. The main objective of the development - automation of the processes of ordering and selling products of the enterprise. The second part contains the theoretical basis for the development of information and accounting systems based on databases and databases. The general information about information systems, databases and databases is given, the description of the software environment in which the product is created is given. The third part deals with the design and development of an information and accounting system. The selection of the development environment was carried out, the objects presented and the configuration of the 1C configuration. But with the help of visual and object-oriented programming, a company accounting program was created. Also, there is a section of the economic part where calculations were made for various costs and charges for the developed product. At the end of the work - general conclusions are presented.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectсистема інформаційно-обліковаuk
dc.subjectзамовлення продукціїuk
dc.subjectпродаж продукціїuk
dc.subjectавтоматизація процесівuk
dc.subjectтехнологічний аудитuk
dc.subjectпрограма облікуuk
dc.subject123
dc.titleІнформаційно-облікова система хлібозаводуuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію