Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorШварц, І. В.uk
dc.contributor.authorКоробов, С. С.uk
dc.date.accessioned2021-05-31T10:13:13Z
dc.date.available2021-05-31T10:13:13Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationОбгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД») [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. С. С. Коробов ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту, маркетингу та економіки. – Електронні текстові дані (1 файл: 0,965 Мбайт). – Вінниця, 2020. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32262
dc.descriptionНауковий керівник: канд. екон. наук, доцент Шварц І. В.uk
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота на тему: «Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «Могилів-Подільський консервний завод»)». У магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи антикризового управління підприємством; здійснено оцінку фінансового стану та варіантний аналіз імовірності банкрутства ПрАТ «Могилів-Подільський консервний завод»; обгрунтовано антикризову стратегію для досліджуваного підприємства та розроблено рекомендації для впровадження системи раннього попередження і реагування.uk
dc.description.abstractThe master's qualification work on the theme: «Substantiation of the anti-crisis strategy of the food industry (on the example of the private joint-stock company «Mogilev-Podolsky cannery»)». The theoretical basis of anti-crisis management of the enterprise is analyzed in the master's qualification work; an assessment of the financial condition and a variant analysis of the probability of bankruptcy of PJSC "Mohyliv-Podilsky cannery"; the anti-crisis strategy for the researched enterprise is substantiated and recommendations for introduction of system of early warning and reaction are developed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subject073uk
dc.subjectкризаuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectфінансовий станuk
dc.subjectантикризове управлінняuk
dc.subjectстратегіяuk
dc.subjectбанкрутствоuk
dc.subjectфінансові результатиuk
dc.titleОбгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»)uk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію