Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorКовальський, В. П.uk
dc.contributor.authorДмитрів, О. В.uk
dc.date.accessioned2021-06-07T09:51:32Z
dc.date.available2021-06-07T09:51:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationОб’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів з використанням енергоощадних технологій на прикладі ресторану «Neon» [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. В. Дмитрів ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет будівництва, теплоенергетики та газопостачання ; Кафедра будівництва, міського господарства та архітектури. – Електронні текстові дані (1 файл: 11,6 Мбайт). – Вінниця, 2020. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32467
dc.descriptionНауковий керівник: канд. техн. наук, доц. Ковальський В. П.uk
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота на тему «Об’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів з використанням енергоощадних технологій на прикладі ресторану «Neon»» Об’єктом дослідження є промисловий об’єкт (пекарня), який підлягає ревіталізації. Предметом дослідження виступає об’ємно-планувальна і функціональна організація ресторанного комплексу, які формуються на основі ревіталізації промислового об’єкту, при використанні сучасних енергоощадних заходів. За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції щодо ревіталізації пустуючих виробничих приміщень пекарні, що знаходилась у підвальному приміщенні будівлі на розі вулиць Соборна, 35 та Кропивницького, 1 у місті Вінниці, на об’єкт громадського простору – ресторан «Neon».uk
dc.description.abstractThe master's qualification work on the topic "Volume-planning solutions of restaurant complexes in the revitalization of industrial facilities using energy-saving technologies on the example of the restaurant "Neon" The object of research is an industrial object (bakery), which is subject to revitalization. The subject of the study is the spatial planning and functional organization of the restaurant complex, which are formed on the basis of revitalization of the industrial facility, using modern energy saving measures. Based on the results of the work, conclusions and proposals were made to revitalize the empty production facilities of the bakery, which was located in the basement of the building at the corner of Soborna Street, 35 and Kropyvnytskoho Street, 1 in Vinnytsia, to the public space – restaurant "Neon".en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subject192
dc.subjectревіталізаціяuk
dc.subjectоновленняuk
dc.subjectпромисловий об’єктuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectенергоощадні технологіїuk
dc.subjectенергозбереженняuk
dc.subjectсонячні панеліuk
dc.titleОб’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів з використанням енергоощадних технологій на прикладі ресторану «Neon»uk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію