Show simple item record

dc.contributor.advisorТрач, І. А.uk
dc.contributor.authorСевастян, В.uk
dc.date.accessioned2021-06-19T16:03:20Z
dc.date.available2021-06-19T16:03:20Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationДослідження екологічного впливу харчових добавок на живі системи [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. В. Севастян ; Вінницький національний технічний університет ; Інститут екологічної безпеки та моніторингу довкілля ; Кафедра екології та екологічної безпеки. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,32 Мбайт). – Вінниця, 2019. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32982
dc.descriptionНауковий керівник: канд. техн. наук, доц. Трач І. А.uk
dc.description.abstractМетою даної магістерської кваліфікаційної роботи є екологічний аналіз використання харчових добавок і методи їх визначення, удосконалено та розроблено проект вирощування цукрозамінника стевії в Україні. В роботі проведено огляд класів харчових добавок та їх вплив на живі системи. На основі аналізу результатів зпропоновано рекомендації щодо зменшення впливу харчових добавок та запропоновано план, щодо вирощування природного цукрозамінника – стевії в Україні. Галузь застосування: екологічна безпека харчових продуктів, продовольчої сировини та харчових продуктів за показником безпеки, фармацевтична галузь.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectХарчові добавкиuk
dc.subjectприродні харчові добавкиuk
dc.subjectцукрозамінникиuk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectекологічний аналізuk
dc.subjectекологічна безпекаuk
dc.subjectінноваційний проектuk
dc.subjectглутамат натріюuk
dc.titleДослідження екологічного впливу харчових добавок на живі системиuk
dc.typePresentation


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record