dc.contributor.author | Бєлінська, Н. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-26T11:30:12Z | |
dc.date.available | 2016-01-26T11:30:12Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.citation | Бєлінська Н. С. Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію [Текст] / Н. С. Бєлінська // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2004. - № 3. - С. 37-41. | uk |
dc.identifier.issn | 1997-9274 | |
dc.identifier.issn | 1997-9266 | |
dc.identifier.uri | http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/31 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5278 | |
dc.description.abstract | Запропоновано: враховувати собівартість як нижню межу ціни, яка повинна заохочувати до пошуку резервів виробництва; встановити пільги податку на прибуток, одержаний за рахунок зниження собівартості, а в молокопереробній галузі - цілком залишати його в розпорядженні підприємства; ліквідувати методологічні недоліки у включенні затрат до собівартості, очищувати її від випадкових і неправомірних елементів; в ціні враховувати фактор - попит та пропозицію. | uk |
dc.description.abstract | Предложено учитывать себестоимость в цене как ее нижнюю границу, которая должна стимулировать поиск резервов производства: устанавливать льготы налога на прибыль, полученную за счет снижения себестоимости, а в молокоперерабатывающей отрасли - целиком оставлять ее в распоряжении предприятий; ликвидировать методологические недостатки при включении затрат в себестоимость, очищая ее от случайных и неправомерных элементов; в цене учитывать фактор - спрос и предложение. | ru |
dc.description.abstract | The paper suggests to take in to account in the course of priceformation the cost as the botton boundary, in this case it will stimulate the search of production reserves: establish preferential tax on profit obtained as a result of cost decrease, and in dairy industry - profit must be used by the enterprises; eliminate methodological drawbacks in case of inclusion of the expenses into the cost, clearing it from casual elements; in the course of priceformation the demand supply factor must be taken into account | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.title | Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію | uk |
dc.title.alternative | Cost in priceformation for dairy products | en |
dc.title.alternative | Себестоимость в ценообразовании на молочную продукцию | ru |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 338.124.4:338.5 | |