Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorШвед, С. М.uk
dc.contributor.authorЕльперін, І. В.uk
dc.date.accessioned2016-01-26T15:22:21Z
dc.date.available2016-01-26T15:22:21Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationШвед С. М. Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів [Текст] / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2011. - № 2. - С. 10-13.uk
dc.identifier.issn1997-9274
dc.identifier.issn1997-9266
dc.identifier.urihttp://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1384
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6229
dc.description.abstractНаведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які впливають на якість готового виробу. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних операцій. Запропоновано підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів.uk
dc.description.abstractПриведены основные качественные показатели муки и параметры технологических процессов, которые влияют на качество готовых изделий. Рассмотрена целесообразность прогнозирования результатов выполнения основных технологических операций. Предложены подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий.ru
dc.description.abstractThe basic qualitative parameters of flour and process variables that affect the quality of finished products are suggested in the article. The feasibility of predicting the results of implementation of the basic technological operations is considered. The automation quality control method for bakery products making is proposed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.titleПідходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробівuk
dc.title.alternativeThe method of automation quality control for bakery products makingen
dc.title.alternativeПодходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделийru
dc.typeArticle
dc.identifier.udc681.5:664.6


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію