Інституціональні складові посилення антикризового потенціалу підприємства
dc.contributor.author | Шварц, І. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-04-28T09:34:04Z | |
dc.date.available | 2016-04-28T09:34:04Z | |
dc.date.issued | 2007-01 | |
dc.identifier.citation | Шварц І. В. Інституціональні складові посилення антикризового потенціалу підприємства [Текст] / І. В. Шварц // Вісник Сумського державного університету. Серія "Економіка". - 2007. - № 1. - С. 184-189. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/9720 | |
dc.description.abstract | У статті досліджені основні проблеми антикризового управління підприємствами м'ясної промисловості за допомогою методів інституаціональної топографії та експертного аналізу. Визначено основні напрямки інституціональної трансформації підприємств галузі з метою посилення їх антикризового потенціалу. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Сумський державний університет | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка | uk |
dc.subject | антикризовий потенціал підприємства | uk |
dc.title | Інституціональні складові посилення антикризового потенціалу підприємства | uk |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 65.016 |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
Наукові роботи каф. ПЛМ [154]
статті, матеріали конференцій