Спосіб термічної активації в'яжучих властивостей мінеральних техногенних продуктів
Автор
Сердюк, Василий Романович
Сідлак, Олександр Сергійович
Вакулов, Володимир Леонідович
Ковальський, Віктор Павлович
Христич, Олександр Володимирович
Сердюк, Василий Романович
Ковальский, Виктор Павлович
Христич, Александр Владимирович
Serdiuk, Vasyl Romanovych
Kovalskyi, Viktor Pavlovych
Khrystych, Oleksandr Volodymyrovych
Дата
2016-10-25Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
Спосіб термічної активації в'яжучих властивостей мінеральних техногенних продуктів у вигляді золи винос, шлаків, що містять оксиди кальцію, кремнезем і глинозем, що включає нагрів продукту, витримку при заданій температурі, подальше охолодження, який відрізняється тим, що нагрів золи або шлаку проходить при температурі 600-1200 °C протягом 10-30 хв., з використанням НВЧ - опромінювання, витримку здійснюють 3-5 хв., а охолодження проводять у природних умовах.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/13255