Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМороз, О. В.uk
dc.contributor.authorАндрушенко, В. М.uk
dc.contributor.authorMoroz, O. V.en
dc.contributor.authorAndrushenko, V. M.en
dc.date.accessioned2017-02-11T20:30:03Z
dc.date.available2017-02-11T20:30:03Z
dc.date.issued2015-02
dc.identifier.citationМороз О. В. Брендинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності виробництва органічної продукції в Україні [Електронний ресурс] / О. В. Мороз, В. М. Андрушенко // Ефективна економіка. – 2015. - № 2. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3772.uk
dc.identifier.issn2307-2105
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/14012
dc.description.abstractУ статті описано засади брендингу органічної продукції у національному та глобальному масштабах, проаналізовано визначення сутності та ролі брендингу у виведенні та просуванні товару на ринку. Обґрунтовано необхідність розвитку органічного брендингу, починаючи від створення товару й продовжуючи його існуванням на ринку, що важливою складовою маркетингової діяльності провідних товаровиробників. Розглянуто необхідність досягнути лояльності та стійкої прихильності споживачів до свого товару – головне завдання його політики брендингу. Встановлено основні фокус-групи споживачів органічного продукції як в Україні так і за кордоном.uk
dc.description.abstractTheoretically objective nature need branding of organic products in the context of the key success factors of agricultural enterprises in the target markets is based. Described the necessity of organic branding, from creating the product and its continued existence in the market, an important part of marketing activities leading producers. Examined the necessity to achieve sustained commitment and loyalty of consumers to their product - the main task of branding policies. Found the basic focus of organic consumers both in Ukraine and abroad.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДніпропетровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.relation.ispartofЕфективна економіка. №2.uk
dc.subjectаграрний маркетингuk
dc.subjectаграрне виробництвоuk
dc.subjectорганічна продукціяuk
dc.subjectбрендингuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectagrarian marketingen
dc.subjectagrarian enterpriseen
dc.subjectorganic productionen
dc.subjectbrandingen
dc.subjectcompetitivenessen
dc.titleБрендинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності виробництва органічної продукції в Україніuk
dc.title.alternativeBranding as an instrument of increasing competitiveness of organic producing in Ukraineen
dc.typeArticle
dc.identifier.udc332.2.021:332.66 339.138


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію