Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorГлущенко, Л. Д.uk
dc.contributor.authorПілявоз, Т. М.uk
dc.contributor.authorБальзан, М. В.uk
dc.contributor.authorМещерякова, Т. К.uk
dc.contributor.authorGlushchenko, L. D.en
dc.contributor.authorPiliavoz, T. M.en
dc.contributor.authorBalzan, M. V.en
dc.contributor.authorMeshcheriakova, T. K.en
dc.date.accessioned2017-02-12T04:31:33Z
dc.date.available2017-02-12T04:31:33Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationМетодичні вказівки та завдання до проведення самостійної роботи з дисципліни «Економіка і організація виробництва» для студентів всіх спеціальностей [Текст]. Частина 1 / уклад.: Л. Д. Глущенко, Т. М. Пілявоз, М. В. Бальзан, Т. К. Мещерякова. - Вінниця : ВНТУ, 2015. - 51 с.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/14035
dc.description.abstractВ методичних вказівках викладено перелік питань, винесених на самостійну роботу питань з 5 тем дисципліни «Економіка і організація виробництва». Наведені основні формули, необхідні для розв’язання задач, розроблено завдання для самостійного виконання та розв’язання, питання для самоконтролю та тестові завдання для перевірки засвоєння теоретичного та практичного матеріалу. Методичні вказівки містять словник основних термінів та рекомендовану літературу. Розраховано на студентів економічних та технічних спеціальностей вищих навчальних закладів.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectціни та цінова політика підприємстваuk
dc.subjectякість та конкурентоспроможність продукціїuk
dc.subjectінноваційні та інвестиційні процеси на підприємствіuk
dc.subjectфінансово-економічні результати та ефективність діяльності підприємстваuk
dc.subjectреструктуризація, санація та ліквідація підприємстваuk
dc.titleМетодичні вказівки та завдання до проведення самостійної роботи з дисципліни «Економіка і організація виробництва» для студентів всіх спеціальностей. Частина 3uk
dc.typeToolkit
dc.identifier.udc330


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію