Спосіб активації в'яжучих властивостей мінеральних техногенних продуктів
Автор
Сердюк, Василь Романович
Христич, Олександр Володимирович
Сердюк, Василий Романович
Христич, Александр Владимирович
Serdiuk, Vasyl Romanovych
Khrystych, Oleksandr Volodymyrovych
Дата
2017-06-26Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
Спосіб термічної активації в'яжучих властивостей мінеральної техногенної сировини у вигляді золи винос, що містять оксид кальцію, кремнезем і глинозем, що включає нагрів, витримку при зазначеній температурі та подальше охолодження, який відрізняється тим, що золу винос, до якої додають дрібнодисперсний металевий порошок, нагрівають в печі НВЧ-випромінювання до температури 800-1200 °C протягом 15-20 хв., витримують при зазначеній температурі протягом 3-5 хв., а подальше охолодження проводять в нормальних умовах.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/16582