Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПанченко, Т. І.uk
dc.contributor.authorМандебура, С. В.uk
dc.date.accessioned2017-07-13T21:54:35Z
dc.date.available2017-07-13T21:54:35Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationПанченко Т. І. Оцінка вмісту нітратів в продуктах рослинного походження [Електронний ресурс] / Т. Панченко, С. Мандебура // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2017/paper/view/2716.uk
dc.identifier.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2017/paper/view/2716
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/16729
dc.description.abstractЕкспериментально визначено вміст нітрат-іонів в продуктах харчування рослинного походження та встановлено її придатність для споживання за даним показником.uk
dc.description.abstractExperimentally was determined the content of nitrate ions in vegetable products and established their consumption suitability by this criteria.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р.uk
dc.subjectнітрат-іонuk
dc.subjectнітрит-іонuk
dc.subjectГДНuk
dc.subjectпотенціометричний методuk
dc.subjectіонселективний електродuk
dc.subjectnitrate ionen
dc.subjectnitrite ionen
dc.subjectaccepted limiten
dc.subjectpotentiometric methoden
dc.subjection-selective electrodeen
dc.titleОцінка вмісту нітратів в продуктах рослинного походженняuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc546.1+635+614.3


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію