Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЦвик, О. Г.uk
dc.date.accessioned2017-07-13T22:25:26Z
dc.date.available2017-07-13T22:25:26Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationЦвик О. Г. Кредитоспроможність підприємств харчової промисловості в сучасних умовах [Електронний ресурс] / О. Г. Цвик // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2017/paper/view/1839.uk
dc.identifier.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2017/paper/view/1839
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17101
dc.description.abstractРозглянуто сутність поняття «кредитоспроможність», аргументовано важливість оцінки кредитоспроможності. Здійснено аналіз кредитоспроможності підприємств харчової промисловості на прикладі ПАТ «Козятинський м’ясокомбінат»uk
dc.description.abstractThe essence of the concept of "creditworthiness" is considered, the importance of assessing creditworthiness is argued The analysis of the creditworthiness of the food industry on the example of JSC «Kozyatyn Meat Factory» is givenen
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р.uk
dc.subjectкредитоспроможністьuk
dc.subjectпозичальникuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectкредитuk
dc.subjectcreditworthinessen
dc.subjectborroweren
dc.subjectfood Industryen
dc.subjectenterprise crediten
dc.titleКредитоспроможність підприємств харчової промисловості в сучасних умовахuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc330.101.8


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію