dc.contributor.author | Ткачук, Л. М. | uk |
dc.contributor.author | Коваль, Ю. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-07-13T22:26:32Z | |
dc.date.available | 2017-07-13T22:26:32Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Ткачук Л. М. Якість продукції як основа її конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / Л. М. Ткачук, Ю. В. Коваль // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2017/paper/view/2516. | uk |
dc.identifier.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2017/paper/view/2516 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17133 | |
dc.description.abstract | В статті розглянуто особливості управління якістю продукції в умовах глобалізації. Проаналізовано чинники формування якості продукції. Запропоновано комплекс заходів по забезпеченню якості продукції за технічним, економічним та організаційним напрямками. | uk |
dc.description.abstract | This article reviews the main approaches of quality management in the context of globalization. The factors forming quality were analyzed. A complex of measures to ensure the quality of products on the technical, economic and organizational areas was offered. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | чинники формування якості | uk |
dc.subject | шляхи вдосконалення якості | uk |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | product quality | en |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | factors shaping quality | en |
dc.subject | ways to improve quality | en |
dc.title | Якість продукції як основа її конкурентоспроможності | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 658.562 | |