Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorТкачук, Л. М.uk
dc.contributor.authorКоваль, Ю. В.uk
dc.date.accessioned2017-07-13T22:26:32Z
dc.date.available2017-07-13T22:26:32Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationТкачук Л. М. Якість продукції як основа її конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / Л. М. Ткачук, Ю. В. Коваль // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2017/paper/view/2516.uk
dc.identifier.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2017/paper/view/2516
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17133
dc.description.abstractВ статті розглянуто особливості управління якістю продукції в умовах глобалізації. Проаналізовано чинники формування якості продукції. Запропоновано комплекс заходів по забезпеченню якості продукції за технічним, економічним та організаційним напрямками.uk
dc.description.abstractThis article reviews the main approaches of quality management in the context of globalization. The factors forming quality were analyzed. A complex of measures to ensure the quality of products on the technical, economic and organizational areas was offered.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р.uk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectчинники формування якостіuk
dc.subjectшляхи вдосконалення якостіuk
dc.subjectqualityen
dc.subjectproduct qualityen
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectfactors shaping qualityen
dc.subjectways to improve qualityen
dc.titleЯкість продукції як основа її конкурентоспроможностіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc658.562


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію